Bilimsel Program Yayınlandı!

Değerli Meslektaşlarımız, 20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında siz değerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleşecek olan sempozyum için bilimsel program içeriği yayınlanmıştır.

Detaylı bilgi edinmek için yukarıdaki bilimsel program görseline tıklayabilir ya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

______________________________________________________________

Sempozyuma Davetlisiniz!

El Rehabilitasyonuna gönül vermiş tüm meslektaşlarımızı bu özel etkinliğimize davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Birlikte nice başarılı yıllara!

Detaylı bilgi edinmek için yukarıdaki davet görseline tıklayabilir ya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

______________________________________________________________

El Terapistleri Derneği olarak hazırladığımız “ETD Bülten” ilk sayısı yayında…

El rehabilitasyonu alanında ilham verici deneyimlerin ve bilgilerin paylaşılacağı bültenimizin ilk sayısında El Terapistleri Derneği kurucu üyelerinden Fzt. Gülin Karayağmurlar “El Terapisinin Dünü Bugünü” başlıklı yazısıyla eşsiz deneyimlerini bizimle paylaştı. El terapisi alanında 20 yılı aşkın deneyimi olan Prof. Dr. Çiğdem Öksüz ise “Elde Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri” konulu yazısında güncel yaklaşımları sundu.

Bültene buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ellerimizin gücünü keşfedebilmek dileğiyle… İyi okumalar.

Yoruma kapalı.