Hakkımızda

Üst ekstremite rehabilitasyonu ile ilgili çalışmalarını sürdüren fizyoterapistler ve iş uğraşı terapistlerini, ortak bir dernek çatısı altında toplayarak bilimsel, sosyal toplantılar yapmak, seminer, sempozyum ve kongreler tertip ederek üst ekstremite rehabilitasyonunun tanınmasını ve klinik standartları yerleştirerek, bilimsel ilerlemeyi sağlamak amacıyla 2004 yılında kurulmuş bir derneğiz.

Ayrıca;
- Mesleki ilerlemeleri takip ederek, meslektaşlarımıza duyurmak
- Grubun sürekliliğini sağlamak
- Üst ekstremite rehabilitasyonunu halka tanıtmak, halkı bilgilendiren yazılar yayınlamak ve konferanslar düzenlemek
- Bu alanla ilgili uzman hekimler ile el terapistleri arasındaki iletişimi sağlamak
- Üyeleri Avrupa ve Dünya El Terapistleri Federasyonları’na (EFSHT – IFSHT) üyeliklerini sağlamak ve bu kuruluşlar ile iletişimi organize etmek amaçlarımız arasındadır.

Yoruma kapalı.